DEŇ KRIVÝCH ZRKADIEL 2014

10.06.2014 17:23

Pohľad do krivého zrkadla nás prekvapí. Vidíme sa v ňom iní, ako v skutočnosti sme. Záleží od uhla pohľadu a tiež od zrkadla. Dôležité je uvedomiť si, že výzor nehovorí o tom, akí naozaj sme. To, na čom skutočne záleží, je ukryté vo vnútri človeka.

Deň krivých zrkadiel sa uskutoční 12.júna 2014 na Hviezdoslavovom námestí. Cieľom celoslovenskej akcie Deň krivých zrkadiel je pozitívnym príkladom ovplyvňovať postoje verejnosti voči ľuďom s mentálnym postihnutím a odbúravať predsudky voči nim. Každý z nás môže byť staviteľom mostov, ktoré spájajú ľudí a vytvárajú cesty k novým cieľom.

Deň krivých zrkadiel sa začne o 14.00 hod. bubnovou SHOW CAMPANA BATUCADA z Hviezdoslavovho námestia po okolitých uliciach. Od 15.00 hod. bude program pokračovať opäť na Hviezdoslavovom námestí. Na benefičnom koncerte vystúpi Jamestown, tanečný súbor NajLS a ich hudobný hosť. Súčasťou programu bude aj bubnový workshop, na ktorom nás Campana Batucada naučí niečo o rytmike a bubnovaní. Svoje originálne výrobky ponúknu zamestnanci a klienti domovov sociálnych služieb a chránených dielní z Bratislavy a okolia. Dobrovoľníci budú rozdávať propagačné letáčiky a zrkadielka.

Deň krivých zrkadiel sa okrem Bratislavy uskutoční v týchto mestách: Malacky, Trnava, Nitra, Trenčín, Gelnica, Prešov, Spišská Nová Ves, Banská Bystrica, Tornaľa, Partizánske. Vo všetkých mestách stretnete ľudí s mentálnym postihnutím a ich sympatizantov. Zabavia Vás na koncertoch, športových podujatiach, potešia výrobkami z chránených dielní, ukážu výtvarné práce talentovaných ľudí a dozviete sa veľa o živote ľudí s mentálnym postihnutím.

Späť

Kontakt

Easy Giving - Koalícia pre podporu individuálneho darcovstva
c/o Centrum pre filantropiu
Kozia 11
811 03 Bratislava

polakovic (a) changenet . sk
tel.: +421 (0) 905 324 987

© 2011 Koalícia pre podporu individuálneho darcovstva.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode